Kleine cateringdiensten en borrelplanken

Ben je op zoek naar catering op maat voor een speciale gelegenheid, bijeenkomst verjaardag of een gezellig feestje dan ben je bij FoodbyCris aan het juiste adres. De cateringdienst die ik aanbied zijn geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. 

Met zorgvuldig samengestelde menu’s bied ik diverse smaakvolle gerechten aan, indien gewenst bereidt op de BBQ. Daarnaast een diverse selectie van smaakvolle hapjes, smakelijke salades en desserts. Mijn focus ligt op verse en hoogwaardige ingrediënten, waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met dieetwensen en voorkeuren. 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om je wens te bespreken. 

Naast catering kun je ook bij FoodbyCris terecht voor heerlijke uitgebreide selectie borrelplanken, klik hier om daar alles over te lezen! Wil je iemand een borrelplank cadeau doen, dan bestaat de mogelijkheid om een borrelplank cadeaubon te geven.  

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *