Borrelplank bestellen

Er gaat weinig boven een borrelplank, smaakvol opgemaakt en rijk belegd met mooie lokale producten. De perfecte manier om lekkere producten op tafel te zetten, maar er is meer dan blokjes kaas en plakjes worst.

De borrelplank kun je in een gewenst thema bestellen en je kunt bepaalde wensen kenbaar maken. De producten worden gepresenteerd op een disposable plank, met daarop diverse soorten kazen, verschillende luxe gedroogde en gerookte vleeswaren, hartige garnituren, noten, dips, verse groente en fruit.

Bestel jouw borrelplank minimaal 3 dagen van tevoren, zodat FoodByCris de lekkerste producten voor je kan samenstellen. De borrelplank is te bestellen vanaf 2 personen. Voor meerdere personen bestaat deze mogelijkheid er ook.

De borrelplank kan worden bezorgd in de regio van Heiloo en daarbuiten in een straal van 15 tot 20 km. Mocht je verder weg wonen, neem dan even contact op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

De orders worden op vrijdag, zaterdag en zondag geleverd. Op andere dagen is mogelijk en zal in overleg gaan. Het gewenste tijdstip voor de bezorging wordt afgestemd.

De prijs van een borrelplank voor 2 personen bedraagt € 34,50.


    Straatnaam
    Postcode
    Woonplaats