Over

Al vele jaren kook en bak ik met veel plezier. Ik bedenk graag een recept, probeer iets nieuws en eigentijds neer te zetten. Het heeft mij geholpen dat ik in m’n jongere jaren flink wat ervaring hebt opgedaan in een restaurant en een mooie lering in de keuken. Ik richt mij op mensen die graag (willen) koken, misschien inspiratie nodig hebben en of juist graag het klaarmaken van een bepaald gerecht willen leren.

De laatste tijd begon het steeds meer te kriebelen bij mij om mijn passie voor koken en bakken te delen met anderen. Alle recepten waar ik blij van word deel ik dus op mijn website en beperken zich niet tot een paar keukens. ðŸ™‚

Ik kook en bak vanaf de basis zoveel mogelijk met verse ingrediënten. De recepten die ik bedenk hou ik het liefst eenvoudig en gevarieerd. Ik hou ook rekening met koemelk – en lactose allergieën en of intoleranties. Het zijn met name gerechten voor alle dagen en maaltijden voor het gehele gezin. Uiteraard zitten er ook recepten tussen voor speciale gelegenheden en feestdagen. Ik vind dat gerechten eenvoudig uitvoerbaar mogen zijn, zodat koken ook leuk blijft.

Naast dat m’n Neff oven overuren maakt en ben ik ook gelukkige eigenaar van een Yakiniku Kamado. Ik bereid m’n gerechten zo vaak mogelijk op de BBQ en inmiddels is het m’n beste maatje geworden.

Deze site is tot stand gekomen mede door de vele vragen en verzoeken die ik kreeg over hoe ik mijn gerechten klaar maak. Geniet dus van al m’n recepten, kookinspiratie en veelzijdigheid.

Hou je je vooral niet in, stuur mij een berichtje als je iets wilt weten of als je een opmerking hebt. 

Liefs Cris