Deze lekkere aardappeltortilla maak je op basis van enkele ingrediënten en bovendien kun je met dit gerecht eindeloos variëren.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Aardappeltortilla

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Zet de oven op 170 graden.

    Snij de ui en knoflook fijn. Daarna de puntpaprika's, artisjok en zongedroogd tomaat in stukken. 

  2. Verhit olie in een oven vaste koekenpan, fruit de ui en knoflook. 

  3. Voeg dan de puntpaprika aan toe en bak even mee. Vervolgens voeg de artisjok en zongedroogd tomaat aan toe. 

  4. Strooi de kruiden erbij en  leg de aardappel schijfjes in de pan. 

  5. Klop de eieren los in een kom en giet over het mengsel. Tot slot strooi de geraspte kaas er overheen. 

  6. Zet de pan in de oven voor circa 20 minuten. 

  7. Haal vervolgens de pan uit de oven en keer hem om op een groot bord of plank. Garneer af met rucola.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *