Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Naar recept print
0 Maak favoriet
Maak indruk met deze smakelijke gevulde bavette rollade, perfect voor een feestelijke maaltijd of een gezellige BBQ. De combinatie van pesto, ham, Parmezaanse kaas en verse kruiden zorgt voor een explosie van smaak. Met een perfect gerookte en af gegrilde kern is dit een gerecht om van te genieten.

Bavette rollade

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Leg de bavette op een stuk slagerspapier of gewoon op een houten snijplank en sla hem met je vuist tot een gelijkmatige dikte.

  2. Smeer de bavette aan 1 zijde in met de pesto en verdeel de ham naar keuze eroverheen, daarna de parmezaanse kaas en kruiden.

  3. Draai er vervolgens nog wat versgemalen zwarte peper naar smaak overheen.

  4. Draai er vervolgens nog wat versgemalen zwarte peper naar smaak overheen.

  5.  Bereidt de BBQ voor indirecte methode met een temperatuur van 120 graden.

  6. Sluit het deksel van je BBQ en rook de bavette tot een kerntemperatuur van 50 graden.

  7. Haal van de BBQ en laat rusten onder aluminiumfolie.

  8. Maak je BBQ gereed voor directe bereiding en stook hem op naar ca. 200 graden.

  9. Na 15 minuten rusten grill je hem rondom mooi bruin af tot een kerntemperatuur van 54 graden.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *