Bavette rollade

Ingrediënten
Instructions
-
Leg de bavette op een stuk slagerspapier of gewoon op een houten snijplank en sla hem met je vuist tot een gelijkmatige dikte.
-
Smeer de bavette aan 1 zijde in met de pesto en verdeel de ham naar keuze eroverheen, daarna de parmezaanse kaas en kruiden.
-
Draai er vervolgens nog wat versgemalen zwarte peper naar smaak overheen.
-
Draai er vervolgens nog wat versgemalen zwarte peper naar smaak overheen.
-
Bereidt de BBQ voor indirecte methode met een temperatuur van 120 graden.
-
Sluit het deksel van je BBQ en rook de bavette tot een kerntemperatuur van 50 graden.
-
Haal van de BBQ en laat rusten onder aluminiumfolie.
-
Maak je BBQ gereed voor directe bereiding en stook hem op naar ca. 200 graden.
-
Na 15 minuten rusten grill je hem rondom mooi bruin af tot een kerntemperatuur van 54 graden.