een onweerstaanbare combinatie van knapperige frietjes, sappig vlees, gesmolten kaas, en een smeuïge saus die het geheel samenbindt. Ja, je raadt het al - de legendarische Kapsalon, een ware traktatie voor de smaakpapillen en een knipoog naar comfortfood op zijn best!
Naar recept print
0 Maak favoriet

BBQ kapsalon

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Snij de rode ui in dunne ringen, de komkommer en tomaat in blokjes. Daarna de ijsbergsla in reepjes.

  2. Bereid de barbecue voor op een directe en indirecte zone op 150 graden. 

  3. Gaar de kippendij op het indirecte deel tot een kerntemperatuur van 80 graden. 

  4. Breng de BBQ naar een temperatuur van 200 graden en grill de kippendij af. 

  5. Frituur de frietjes tot deze goudbruin zijn. 

  6. Snij de kippendijen in zo dun mogelijke reepjes.

  7. Neem een skillet en bedek de bodem met frietjes. Vervolgens de kip en daarna een laag kaas. 

  8. Zet de kapsalon op het indirecte deel van de barbecue tot de kaas goed gesmolten is. Maak het af met ijsbergsla, tomaat en rode ui. 

     

    Serveer lekker met een eigen gemaakte knoflooksaus! ENJOY!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *