Blondies met hazelnoten
Ingrediënten
Instructions
-
Neem een vierkant bakblik van 20×20 cm en bekleed met bakpapier.
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Smelt de boter in een pan en doe samen met de suiker in de kom van een keukenmachine. Mix de boter en suiker tot een glad geheel.
-
Voeg de eieren één voor één toe terwijl je tussendoor mixt.
-
Voeg ook de vanille toe en mix op hoge snelheid voor 2-3 minuten. Als laatste voeg je de bloem en het zout toe.
-
Mix nog een keer kort op volle snelheid en spatel de witte chocolade en hazelnoten door het beslag.
-
Verdeel het beslag in de vorm en bak in circa 30 minuten goudbruin.
-
De bovenkant moet een dun krokant laagje zijn en de binnenkant mag nog een beetje vochtig zijn.
-
Bij het afkoelen zal de witte chocolade weer stevig worden.
-
Laat de blondie volledig afkoelen voordat je deze uit de vorm haalt en aansnijdt. Enjoy!