Blondies worden ook wel het lichte zusje van de brownie genoemd, toch bevat deze hele andere ingrediënten dan een brownie. Al met al kunnen we stellen dat een blondie erg lekker is.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Blondies met hazelnoten

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 16

Ingrediënten

Instructions

  1. Neem een vierkant bakblik van 20×20 cm en bekleed met bakpapier.

  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. 

  3. Smelt de boter in een pan en doe samen met de suiker in de kom van een keukenmachine. Mix de boter en suiker tot een glad geheel.

  4. Voeg de eieren één voor één toe terwijl je tussendoor mixt.

  5. Voeg ook de vanille toe en mix op hoge snelheid voor 2-3 minuten.  Als laatste voeg je de bloem en het zout toe.

  6. Mix nog een keer kort op volle snelheid en spatel de witte chocolade en hazelnoten door het beslag.

  7. Verdeel het beslag in de vorm en bak in circa 30 minuten goudbruin.

  8. De bovenkant moet een dun krokant laagje zijn en de binnenkant mag nog een beetje vochtig zijn.

  9. Bij het afkoelen zal de witte chocolade weer stevig worden.

  10. Laat de blondie volledig afkoelen voordat je deze uit de vorm haalt en aansnijdt. Enjoy!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *