Porties: 1 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Een ideaal hapje om te delen bij de borrel.

Borrelbrood chorizo en brie

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 1

Ingrediënten

Instructions

  1. Snijd het brood aan de bovenzijde om de ca. 3 cm in. Doe dit dwars en recht zodat er vierkantjes ontstaan.

  2. Besmeer de binnenzijde van het brood met kruidenboter.

  3. Snij de brie in dunnen plakken en stop dit tussen het brood.

  4. Verdeel de plakjes chorizo en stop dit tussen het brood.

  5. Verdeel de geraspte cheddar en gruyère kaas tussen het brood. strooi dan de peterselie over het brood.

  6. Sprenkel wat olijfolie over het brood en plaats dit in de oven op  voor 15 minuten op 180 graden. Of op de BBQ voor circa 15 minuten op 180 graden. 

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *