Cavatelli is een traditionele pasta uit Puglia en gemaakt van harde tarwe. Daardoor heeft de pasta een fijne stevige bite. Deze pasta is lekker te combineren met rivierkreeftjes en dillesaus.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Cavatelli met rivierkreeftjes en dillesaus

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Zet een pan met ruim water op met een snuf zout. 

  2. Kook de cavatelli pasta beetgaar en giet het water af. Bewaar een kommetje met kookvocht voor de saus. 

  3. Snipper het sjalotje en fruit dit aan in een koekenpan met een scheutje olijfolie. 

  4. Voeg de fijngesneden knoflook en bosui hier aan toe. 

  5. Schenk de soja room aan toe, met de citroensap, dille en kookvocht.   

  6. Breng de saus tot het kookpunt en laat de saus aandikken. 

  7. Voeg aan de saus de rivierkreeftjes en laat de saus even door pruttelen. 

  8. Schep de pasta op een schaal en schenk de saus eroverheen. Maak het af met wat verse dille en druppels extra vergine olijfolie. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *