Naar recept print
0 Maak favoriet

Choco kommetje met vanille mascarponemousse

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediƫnten

Instructions

  1. Smelt de chocolade au bain marie en laat dan de chocolade terug koelen naar kamertemperatuur. Leg op een dienblad een vel bakpapier. Blaas 4 kleine ballonnen en doop deze voorzichtig in de afgekoelde chocolade. Zet weg in de koelkast.

    Klop met een mixer de eidooier met de suiker luchtig in ongeveer 5 minuten. Voeg de helft van de mascarpone toe en mix nogmaals. Voeg de rest van de mascarpone toe en mix tot een glad geheel.

    Doe de slagroom in een andere kom met de vanillesuiker, klop luchtig en spatel door de mascarponemousse. Spuit de mousse in glaasjes en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *