Naar recept print
0 Maak favoriet

Chocolade limoncello mousse

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediƫnten

Instructions

  1. Smelt chocolade au bain-marie en klop de slagroom stijf. Voeg dan het eiwit en poedersuiker toe.

    Vervolgens voeg je het eiwit aan de chocolade en schep voorzichtig om (niet kloppen). Dan de slagroom er door heen scheppen. Zet weg in de koelkast om op te stijven.

    Limoncello mousse
    Splits de eieren en rasp de citroen en pers deze uit Week de gelatine in koud water.

    Klop de eidooiers met poedersuiker en citroenschil door elkaar tot een schuimig geheel.

    Verwarm het citroensap in een pannetje en knijp de gelatine uit en voeg toe aan het citroensap.

    Laat oplossen en het mengsel een paar minuten afkoelen. Mix het daarna kort door de gemixte eierdooiers samen met de limoncello.

    Klop de eiwitten stijf en mix daarna in een andere kom de slagroom stijf. Spatel eerst de slagroom door het citroen-limoncello mengsel en als laatste de opgeklopte eiwitten.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *