Porties: 8 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Naar recept print
0 Maak favoriet

Frambozen chocolade cake rol

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 8

Ingrediënten

Instructions

  1. Bekleed een bakplaat met een afmeting van 25x35cm met bakpapier.
  2. Meng de eidooiers met de suiker, melk, olie, vanille en zout. Zeef het bloem er boven en schep door het mengsel. 

  3. Klop het eiwit met de suiker in een keukenmachine tot zachte pieken. Voeg dit samen aan het eidooier mengsel en schep alles even goed door elkaar. 

  4. Verdeel het beslag over de bakplaat. Strijk het beslag gelijkmatig uit over de bakplaat en bak in 10 minuten gaar (in voorverwarmde oven 200 graden) totdat de cake lichtbruin is. 

  5. Klop vervolgens de slagroom met een beetje suiker. Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie. Eenmaal gesmolten giet je het bij de slagroom en spatel je het goed door om de mousse te maken.
  6. Smeer een dunne laag chocolademousse op het biscuit en verdeel de frambozen erover. Rol het biscuit vervolgens in het bakpapier op. Laat tot slot de rol opstijven in de koelkast.

  7. Rol het bakpapier ervan af en bestrooi met wat cacao. 

  8. Serveer de cake rol op een bord. Om het af te maken, mocht je nog wat chocolademousse over hebben, spuit dit op de rol en garneer met blaadjes munt. 

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *