Frambozen chocolade cake rol
Ingrediënten
Instructions
-
Bekleed een bakplaat met een afmeting van 25x35cm met bakpapier.
-
Meng de eidooiers met de suiker, melk, olie, vanille en zout. Zeef het bloem er boven en schep door het mengsel.
-
Klop het eiwit met de suiker in een keukenmachine tot zachte pieken. Voeg dit samen aan het eidooier mengsel en schep alles even goed door elkaar.
-
Verdeel het beslag over de bakplaat. Strijk het beslag gelijkmatig uit over de bakplaat en bak in 10 minuten gaar (in voorverwarmde oven 200 graden) totdat de cake lichtbruin is.
-
Klop vervolgens de slagroom met een beetje suiker. Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie. Eenmaal gesmolten giet je het bij de slagroom en spatel je het goed door om de mousse te maken.
-
Smeer een dunne laag chocolademousse op het biscuit en verdeel de frambozen erover. Rol het biscuit vervolgens in het bakpapier op. Laat tot slot de rol opstijven in de koelkast.
-
Rol het bakpapier ervan af en bestrooi met wat cacao.
-
Serveer de cake rol op een bord. Om het af te maken, mocht je nog wat chocolademousse over hebben, spuit dit op de rol en garneer met blaadjes munt.