Conchiglioni gevuld met gehakt en courgette
Ingrediënten
Instructions
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Zet een grote pan met water op het vuur en breng het water aan de kook. Kook de pasta schelpen al dente. Giet de schelpen af en dek af.
-
Snipper de ui en knoflook fijn. Snij de courgette in kleine blokjes.
-
Verhit in een koekenpan wat olie en fruit de knoflook en ui.
-
Voeg dan het rundergehakt toe en bak deze rul. Voeg de courgette stukjes en toe breng alles op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden.
-
Maak de tomatensaus door de gezeefde tomaten in een steelpannetje te doen, voeg daar tomatenpuree aan toe warm dit mengsel op. Breng op smaak met peper en zout.
-
Pak dan een ovenschaal en verdeel de tomatensaus over de bodem.
-
Leg vervolgens de schelpen op de saus in de ovenschaal.
-
Vul de schelpen met het gehakt-courgette mengsel.
-
Verdeel gelijkmatig de geraspte kaas.
-
Plaats de schaal voor 20 minuten in de oven (BBQ kan ook).