Naar recept print
0 Maak favoriet

Conchiglioni gevuld met gehakt en courgette

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Zet een grote pan met water op het vuur en breng het water aan de kook. Kook de pasta schelpen al dente. Giet de schelpen af en dek af.  

  3. Snipper de ui en knoflook fijn. Snij de courgette in kleine blokjes.  

  4. Verhit in een koekenpan wat olie en fruit de knoflook en ui.

  5. Voeg dan het rundergehakt toe en bak deze rul. Voeg de courgette stukjes en toe breng alles op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden.

  6. Maak de tomatensaus door de gezeefde tomaten in een steelpannetje te doen, voeg daar tomatenpuree aan toe warm dit mengsel op. Breng op smaak met peper en zout. 

  7. Pak dan een ovenschaal en verdeel de tomatensaus over de bodem. 

  8. Leg vervolgens de schelpen op de saus in de ovenschaal. 

  9. Vul de schelpen met het gehakt-courgette mengsel. 

  10. Verdeel gelijkmatig de geraspte kaas. 

  11. Plaats de schaal voor 20 minuten in de oven (BBQ kan ook).

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *