Naar recept print
0 Maak favoriet

Crispy tortilla bowl

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. We nemen een tortilla en een vuurvaste kom. Één zijde van een tortilla smeer je dun in met olijfolie, vouwt deze in de kom en plaats deze in de oven op 180 graden circa 10 minuten goudbruin. En voilà, je hebt een krokant kommetje. 

    Fruit een fijngesneden uitje en een knoflook, dan het gehakt rul bakken met de Mexicaanse kruiden. Voeg de fijn gesneden paprika's, bosui, courgette en tomaatjes aan toe. Bak dit circa 5 minuten goed door.

    Schep vervolgens het mengsel in het krokante kommetje, dan de blokjes avocado, de geraspte cheddar en koriander.

    Maak het af met een schepje salsa en zure room.   

     

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *