Naar recept print
0 Maak favoriet

Eton mess witte chocolade en frambozen

Voorbereidingstijd 15 mins Kooktijd 60 mins Rust tijd 25 mins Totaal tijd 1 uur 40 minuten Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4 Seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

  1. Smelt de witte chocolade au bain-marie en klop intussen de slagroom, maar klop het niet helemaal stijf.
    Doe de mascarpone in een andere kom en klop dit even los. Meng de gesmolten chocolade door de mascarpone, totdat er geen klontjes meer zijn. Vervolgens spatel voorzichtig de slagroom door het mascarpone- chocolade mengsel en voeg een scheutje likeur 43 toe.
    Laat het even opstijven in de koelkast.

    De eton mess maak je klaar door de witte chocolademousse in een glaasje te scheppen. Dan de frambozen en sluit je af met stukjes meringues en munt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *