Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Een easy pasta gerecht, ideaal voor een doordeweekse dag en snel op tafel.

Farfelle rigate met kalfworst en salie

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Verhit in een koekenpan een scheutje olijfolie en bak de salieblaadjes krokant. Schep de salie uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Snij de worst in kleine stukjes en bak rondom bruin (gebruik dezelfde pan waar je de salie in hebt gebakken). Schep de worst uit de pan en houd ze apart.

  3. Doe de farfelle, de bouillon, kruiden en de tomatenpassata in dezelfde pan en breng het geheel aan de kook.

  4. Kook de pasta in beetgaar en voeg de worst weer toe. Warm alles even goed door en breng op smaak met zout en peper. 

  5. Strooi de geraspte pecorino eroverheen en serveer met de salieblaadjes. Enjoy!

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *