Dit recept geeft je een heerlijke en lichte vistaart met de knapperige textuur van filodeeg. Het is een geweldig gerecht voor een gezellig diner of speciale gelegenheid. Geniet ervan!
Naar recept print
0 Maak favoriet

Fish pie

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

  2. Voeg hieraan toe de gesneden wortel en prei aan toe, bak de groente totdat ze gaar zijn. 

  3. Vervolgens voeg je de stukjes zalm aan het mengsel, waarna de crème fraîche, mosterd en fijngesneden bieslook,

  4. Smeer een quichevorm in met wat boter en schep het mengsel in de vorm. Drapeer de filodeeg als kleine hoopjes op het mengsel. 

  5. Bestrijk met gesmolten boter over de filodeeg. 

  6. Bak de vistaart in de voorverwarmde oven (180 graden) gedurende ongeveer 25-30 minuten, of tot het filodeeg goudbruin en knapperig is

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *