Flammkuchen is eenvoudig te maken en kun je volop mee variëren. Ideaal als lunch, maar ook geschikt als avondmaaltijd. Dit gerecht kun je zowel als in de oven als op de BBQ bereiden.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Flammkuchen zalm en courgette

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Rol de flammkuchen uit en leg op een bakplaat. 

  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  3. Snij de rode ui fijn en tomaat. Vervolgens de courgette in dunne plakken. 

  4. Bestrijk het deeg met de crème fraîche, (laat ongeveer 1 cm van de rand vrij) en verdeel de courgetteplakjes eroverheen.

  5. Verdeel de rode ui en tomaat over het deeg. 

  6. Bak de plaattaart in circa 20 minuten.

  7. Beleg daarna de plaattaart met de stukjes zalm, feta en rucola. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *