Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Tiramisu, het essentiële dessert waar iedereen denk ik wel blij van wordt.

Frambozen tiramisu

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Ingrediënten

Instructions

  1. Splits de eieren. Zorg er voor dat er geen eigeel bij het eiwit komt. 

  2. Mix de eidooiers met de suiker tot een licht geel en luchtig mengsel.

  3. Voeg de mascarpone toe en meng even goed door. 

  4. Klop daarna de eiwitten helemaal stijf en spatel het eiwit door het mascarpone mengsel.

  5. Doop de helft van een speculoos koekje kort in de koffie en verdeel over de bodem van 4 (dessert) glazen. 

  6. Bedek met een paar frambozen en vervolgens het mascarpone mengsel. Herhaal dit nog een keer en eindig met frambozen, munt en wat gemalen speculoos koekjes. 

  7. Geef de tiramisu de tijd om goed op te stijven, zeker 5 uur.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *