Dit gerecht is snel en gemakkelijk te maken en zit boordevol smaak. Je kunt ook extra ingrediënten toevoegen, zoals pijnboompitten, cherrytomaten of verse basilicum, om het nog lekkerder te maken.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Fusilli spinazie met zongedroogd tomaat

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Kook de fusilli pasta volgens de instructies op de verpakking in een grote pan met gezouten water. Laat uitlekken wanneer het gaar is. 

  2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook en rode ui toe en bak ze tot ze zacht en lichtbruin zijn.

  3. Voeg de gehakte spinazie toe aan de pan en kook tot de spinazie is geslonken.

  4. Voeg de zongedroogde tomatenreepjes toe en roer goed door.

  5. Voeg de gekookte fusilli pasta toe aan de pan en meng alles goed door elkaar, zodat de smaken goed worden opgenomen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *