Fusilloni met tonijn en artisjok
Ingrediënten
Instructions
-
Bereiding van de saus:
Snij de knoflook en sjalotjes, fruit deze aan in een braadpan.
-
Snij de courgette en deel van de basilicum in stukjes en voeg dit toe aan de pan.
-
Voeg vervolgens de tomaten blokjes aan toe, waarna de kruiden. Breng de saus aan de kook en haal dan de pan van het vuur.
-
Pureer de saus glad (hou hem wat grof) en breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de fusilloni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en spoel kort onder de kraan. Leg de pasta in een ovenschaal met wat aluminium folie om het warm te houden.
-
Giet het blikje tonijn af en verdeel over de pasta.
-
Strooi geraspte parmezaanse kaas er overheen en sluit af met een laag saus.
-
Verdeel de artisjokken over het gerecht en maak het af met nog wat parmezaanse kaas en blaadjes basilicum.