Naar recept print
0 Maak favoriet

Garnalen spies BBQ

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 3

Ingrediënten

Instructions

  1. Maak de aardappelsalade door:

    Halveer de krieltjes in schil, kook deze beetgaar in en giet ze af.

  2. Spoel af met koud water en laat ze uitlekken.

     

  3. Meng de aardappels in een kom met de crème fraîche, mayo en mosterd. 

  4. Voeg vervolgens de fijngesneden augurk, gekookte doperwten, gekookt ei en kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper. 

  5. Marineer de garnalen met fijn gesneden knoflook, chilli vlokken, scheut olijfolie, peper en zout. 

  6. Rijg de garnalen aan een houten of metalen spies. Laat houten spiesen eerst even weken in water.

  7. Bereid circa 30 minuten van te voren de BBQ voor met 2 zones. 

  8. Plaats de garnalen spiesjes circa 3 minuten per kant boven de hete kolen.

  9. Serveer de spiesjes met aardappelsalade, eventueel met een groene salade. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *