Een heerlijk stukje vlees met krieltjes met rozemarijn van de BBQ, een witlof salade en een basis groene salade.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Gegrilde schouderkarbonade in knoflook en italiaanse kruiden

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Maak een marinade van de olijfolie, knoflook en italiaanse kruiden.  

  2. Steek de BBQ aan met een directe zone van 160 graden

  3. Leg de krieltjes in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en rozemarijn en zet op het rooster in de BBQ. 

  4. De krieltjes hebben circa 30 minuten nodig om te garen, dus hoe eerder op de BBQ hoe beter.

  5. Maak ondertussen de witlof salade klaar, door de harde kern van de witlof eruit te snijden. 

  6. Doe de gesneden witlof in een kom of schaal, voeg daar stukjes augurk en ei aan toe, meng door elkaar met de mayo, peper en zout.  

  7. Gril de karbonades in ongeveer 4 minuten per kant gaar.

  8. Als de krieltjes klaar haal je van de BBQ. Serveer deze bij de karbonade, witlof salade en een basis groene salade. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *