Superlekker
Naar recept print
0 Maak favoriet

Gemarmerde cheesecake bosvruchten confituur

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4 Seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Maal de koekjes fijn. Voeg de boter en kaneel en draai tot alles is
    gemengd. Druk het koekjesmengsel met de bolle kant van een lepel op de bodem van een ronde taartvorm van 18 cm. Zet even in de koelkast.

     

  2. Meng de roomkaas, vanille pasta poedersuiker en yoghurt in de
    keukenmachine. Schep 2/3 van het mengsel alvast in de vorm. Doe dan de jam bij de rest van het mengsel en meng kort. Schep dit er bovenop als laatste laag.

     

  3. Dek de taart af en zet circa 3 uur in de koeling.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *