Naar recept print
0 Maak favoriet

Geroosterde ui van de BBQ

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Ingrediënten

Instructions

  1. Bereid de marinade voor door water, azijn, suiker, zout en peper te mengen. voeg daar rozemarijn en salie aan toe. Meng het geheel totdat de suiker is opgenomen.

  2. Snij de uien door de helft en laat de buitenste schil zitten. Zorg dat de ui niet uit elkaar valt.  

  3. Snij vervolgens een klein stukje van de andere kant af zodat de uien recht blijven liggen.  

  4. Leg de uien met de grootste snijkant naar beneden in een skillet. Schenk de marinade in de skillet en zet weg in de koeling voor minimaal 1 uur. 

  5. Maak de BBQ gereed voor indirecte warmte en laat de temperatuur oplopen tot 200 graden. 

  6. Haal de uien uit de koeling en leg de uien met de snijkant boven.

  7. Laat de marinade in de skillet en leg op elke ui een klontje boter. 

  8. Gaar de uien in circa 1 uur totdat deze zacht en goudbruin zijn. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *