Geroosterde ui van de BBQ
Ingrediënten
Instructions
-
Bereid de marinade voor door water, azijn, suiker, zout en peper te mengen. voeg daar rozemarijn en salie aan toe. Meng het geheel totdat de suiker is opgenomen.
-
Snij de uien door de helft en laat de buitenste schil zitten. Zorg dat de ui niet uit elkaar valt.
-
Snij vervolgens een klein stukje van de andere kant af zodat de uien recht blijven liggen.
-
Leg de uien met de grootste snijkant naar beneden in een skillet. Schenk de marinade in de skillet en zet weg in de koeling voor minimaal 1 uur.
-
Maak de BBQ gereed voor indirecte warmte en laat de temperatuur oplopen tot 200 graden.
-
Haal de uien uit de koeling en leg de uien met de snijkant boven.
-
Laat de marinade in de skillet en leg op elke ui een klontje boter.
-
Gaar de uien in circa 1 uur totdat deze zacht en goudbruin zijn.