Een luchtig Frans aperitief hapje met een heerlijk krokante buitenkant en zacht van binnen.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Gougères

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 10

Ingrediënten

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Verwarm de melk, boter en 50 ml water in een pan. Voeg de bloem en een snufje zout toe. Roer het mengsel glad met een garde en laat de bloem garen.

  3. Haal de pan van het vuur en voeg al roerend één voor één de eieren toe. Voeg de volgende ei toe wanneer alles goed is opgenomen. Voeg de kaas toe en meng goed.

  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe het deeg in een spuitzak met een ronde spuitmond. Spuit hiermee bolletjes op  het bakpapier te grote van een stuiterbal. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte tussen de gougères zit.

  5. Bak af in circa 15 minuten en laat even afkoelen voordat je ze serveert. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *