Porties: 3 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Naar recept print
0 Maak favoriet

Groentestoof in filodeeg en ricotta 

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 3

Ingrediënten

Instructions

  1. Verwarm de oven op 180 graden.

    Schenk een scheutje olijfolie in een braadpan. Pel en snipper een ui en fruit samen met de knoflook. Snij de paprika's, courgette en aubergine in blokjes en voeg aan de pan toe. Laat vervolgens 20 minuten pruttelen en regelmatig roeren.

    Voeg dan de tomaten erbij en breng het mengsel aan de kook, circa 15 minuten. Voeg de kruiden peper en zout toe. 

    Neem een ronde ovenschotel of een quichevorm en vet in met beetje olijfolie.  Leg 4 vellen filodeeg in de vorm en laat over de vorm hangen. Schep het mengsel erin en strooi de ricotta er over en beetje amandelmeel. Kreukel de 2 andere vellen en leg op de vulling. Vouw rest van hangend de pie dicht.

    Bestrooi rest van amandelmeel over de pie en zet voor circa 40 minuten in de oven (totdat filodeeg lichtbruin gekleurd is).  

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *