Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet

Herfst stoofpot  

De herfst is de tijd van de stoofpotjes, uren lang pruttelend op het vuur en de heerlijkste geuren verspreiden zich door je huis. 

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Ingrediënten

Instructions

  1. Snipper de knoflook en snijd de uien in ringen. De wortelen kunnen geschrapt en in plakjes gesneden worden. Van de boontjes hoeven alleen de steeltjes verwijderd te worden. Snijd dan de champignons in kleine stukjes. De kruidnagels dienen in de laurier gestoken te worden.  

    Voeg het vlees, de spek en de ui hieraan toe en laat dit op hoog vuur aanfruiten. Voeg vervolgens de boontjes, wortel, champignons en de knoflook toe en laat dit 4 minuten stoven op hoog vuur, maar blijf goed doorroeren.

    Voeg dan de trappist toe, daarna tijm, laurierblad en wat kaneel. Zet dan het vuur lager en laat het 1,5 tot 2 uur stoven met de deksel op de pan.  

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *