Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Italiaanse burger met een unieke twist! Deze smakelijke creatie combineert sappig rundvlees met geroosterde paprika, verse tomaat en een heerlijke plak pecorino kaas

Italiaanse burger

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Snijd de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprikahelften met de schil vervolgens naar boven op een bakplaat. Besprenkel de paprika's met olijfolie en een beetje zout, waarna je de paprika’s gaat roosteren tot de schil zwart begint te worden en loslaat.

    Haal de paprika’s van het rooster en doe ze in een kom. Dek de kom af met plasticfolie en laat 10 minuten staan. Dit maakt het makkelijker om de schil te verwijderen. Verwijder de schil van de paprika's en snijd ze in repen.

  2. Maak ondertussen de BBQ klaar en stel deze in op een temperatuur van 200 graden.

  3. Snijd vervolgens de burgerbroodjes doormidden en rooster ze lichtjes op het rooster. Besprenkel de onderste helft van elk broodje met een beetje olijfolie en beleg met sla. 

  4. Plaats de burger bovenop de sla met een plak pecorino. Voeg een paar repen geroosterde paprika en plakjes tomaat toe. Tot slot dek af met blaadjes basilicum de bovenkant van het broodje.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *