Naar recept print
0 Maak favoriet

Kaneel kwarktaart met perzik en mango 

Instructions

  1. Verkruimel de digestive in een keukenmachine. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en de zijkanten met acetaatfolie. 

  2. Smelt de boter. Voeg dit bij elkaar en stort in een ingevette/ bakpapier beklede springvorm. Druk de bodem goed aan en zet de vorm in de koelkast.

  3. Week de gelatine. Doe de kwark in een kom met kaneel en klop de slagroom stijf in een andere kom.

  4. Verwarm de melk en voeg hier de gelatine aan toe. Laat vervolgens de melk iets afkoelen.

  5. Voeg de melk toe aan de kwark en roer er doorheen. Voeg dan de slagroom toe en spatel door de kwark. Giet het mengsel in de vorm en laat 3 uur opstijven in de koeling.

  6. Snij de mango's stoof dit kort in een steelpannetje en pureer het fruit. Voeg wat water bij en naar smaak wat honing.

  7. Voeg 3 blaadjes gelatine aan het fruit mengsel toe, roer goed door en laat het goed afkoelen. 

  8. Haal de de taart uit de koeling en verdeel het fruit mengsel over de taart. 

  9. Om de taart goed om te stijven, laat dit een nachtje in de koelkast staan. 

  10. Verwijder de springvorm, de folie en serveer!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *