Kaneel kwarktaart met perzik en mango
Instructions
-
Verkruimel de digestive in een keukenmachine. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en de zijkanten met acetaatfolie.
-
Smelt de boter. Voeg dit bij elkaar en stort in een ingevette/ bakpapier beklede springvorm. Druk de bodem goed aan en zet de vorm in de koelkast.
-
Week de gelatine. Doe de kwark in een kom met kaneel en klop de slagroom stijf in een andere kom.
-
Verwarm de melk en voeg hier de gelatine aan toe. Laat vervolgens de melk iets afkoelen.
-
Voeg de melk toe aan de kwark en roer er doorheen. Voeg dan de slagroom toe en spatel door de kwark. Giet het mengsel in de vorm en laat 3 uur opstijven in de koeling.
-
Snij de mango's stoof dit kort in een steelpannetje en pureer het fruit. Voeg wat water bij en naar smaak wat honing.
-
Voeg 3 blaadjes gelatine aan het fruit mengsel toe, roer goed door en laat het goed afkoelen.
-
Haal de de taart uit de koeling en verdeel het fruit mengsel over de taart.
-
Om de taart goed om te stijven, laat dit een nachtje in de koelkast staan.
-
Verwijder de springvorm, de folie en serveer!