Lasagne met chipolata
Ingrediënten
Instructions
-
Snij de worsten in grove stukken.
-
Snij de ui en knoflook fijn en fruit dit aan in een braadpan.
-
Voeg de worst aan het ui en knoflook mengsel en bak de worst enkele minuten mee.
-
Voeg de gezeefde tomaten, tomatenpuree, de kruiden, zout en peper toe. Doe het deksel op de pan en laat de saus circa 30 minuten pruttelen. Roer af en toe door.
-
Verwarm de oven voor op 200 graden of bereid je BBQ voor op een directe sessie op matige temperatuur (circa 200 graden).
-
Schep een laagje tomatensaus in een schaal en leg er een laag lasagnevellen op.
-
Schep op de lasagnevellen een laag tomatensaus en geraspte kaas.
-
Ga zo verder tot de ingrediënten op zijn en eindig met een laag tomatensaus en geraspte kaas.
-
Verdeel de mozzarella over de lasagne en bak deze gaar circa 30 minuten in de oven of BBQ. Enjoy!