Naar recept print
0 Maak favoriet

Lasagne met chipolata

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 3

Ingrediënten

Instructions

  1. Snij de worsten in grove stukken. 

  2. Snij de ui en knoflook fijn en fruit dit aan in een braadpan. 

  3. Voeg de worst aan het ui en knoflook mengsel en bak de worst enkele minuten mee. 

  4. Voeg de gezeefde tomaten, tomatenpuree, de kruiden, zout en peper toe. Doe het deksel op de pan en laat de saus circa 30 minuten pruttelen. Roer af en toe door.

  5. Verwarm de oven voor op 200 graden of bereid je BBQ voor op een directe sessie op matige temperatuur (circa 200 graden).

     

  6. Schep een laagje tomatensaus in een schaal en leg er een laag lasagnevellen op. 

  7. Schep op de lasagnevellen een laag tomatensaus en geraspte kaas. 

  8. Ga zo verder tot de ingrediënten op zijn en eindig met een laag tomatensaus en geraspte kaas. 

  9. Verdeel de mozzarella over de lasagne en bak deze gaar circa 30 minuten in de oven of BBQ. Enjoy!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *