Lemoncurd slice met witte chocolade
Ingrediënten
Instructions
-
Vet een bakvorm van 25×25 cm in en bekleed met bakpapier.
-
Mix boter en suiker in een keukenmachine tot een romig mengsel.
-
Voeg de eieren hier één voor één aan toe.
-
Voeg het zelfrijzend bakmeel toe aan het ei-mengsel, dan een snuf zout. Als het volledig is opgenomen kun je het in de bakvorm storten en strooi hier de druppels witte chocolade overheen (tip, meng de chocolade met wat bloem, hierdoor zakt de chocolade niet naar de bodem).
-
Verwarm de oven op 175 graden.
-
Roer de lemon curd even los in een kommetje en verdeel het over de cake en smeer met een lepel egaal uit.
-
Neem een nieuwe kom en kneed hier de boter, suiker, bloem en het snufje zout in tot een kruimelig deeg. Verdeel de kruimels over de cake.
-
Bak de cake af in circa 35 minuten of totdat de bovenkant goud gekleurd is.
-
Laat de cake afkoelen en snij in blokjes.