Porties: 2 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Naar recept print
0 Maak favoriet

Mediterrane kip kebab

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 2

Ingrediënten

Instructions

  1. Ga aan de slag met de marinade:

    Voeg alle marinade-ingrediënten toe aan de kleine kom en meng goed door elkaar. 

  2. Voeg in een grote kom de kip (in blokje gesneden), paprika's en uien toe. Giet de marinade over de kip en groenten, zet minimaal 30 minuten in de koeling.

  3. Ik gebruik metalen spiesen. Rijg de kippedij en groente aan lange spiesen en gril ze boven directe hitte tot een kerntemperatuur van 75°C.

  4. Voeg in een aparte kom alle ingrediënten van de knoflookyoghurtsaus toe en meng goed door. 
  5. Serveer de spiesjes met knoflookyoghurtsaus, libanees brood en een rauwkost salade. 

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *