en super eenvoudig ONE POT-recept dat je kunt maken met elke soort pasta, in een heerlijke saus van zongedroogde tomaat en spinazie. Heerlijk gerecht en vol van smaak.
Naar recept print
0 Maak favoriet

One pot chicken pasta

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Ingrediënten

Instructions

  1. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

  2. Bak de kippendij voorzien van de rub tot ze goudbruin zijn. Haal de kip uit de pan en zet apart.

  3. Bak de fijngehakte ui en knoflook in dezelfde pan tot ze zacht zijn.  Bak de spinazie kort mee. 

  4. Voeg de ongekookte pasta toe, gevolgd door de tomatenblokjes, kippenbouillon, de kruiden, zout en peper. Roer goed door.

  5. Voeg de gebakken kipblokjes terug in de pan en roer alles door.

  6. Breng het mengsel aan de kook, zet het vuur laag en dek de pan af. Laat het sudderen tot de pasta gaar (circa 15 min) is en de saus ingedikt. 

  7. Garneer met verse basilicumblaadjes en serveer direct. Maak het af met eventueel wat parmazaan. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *