Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Dit recept is niet alleen smakelijk, maar ook handig omdat je maar één pan nodig hebt. Het resultaat is een heerlijke, romige ravioli in tomatensaus die perfect is voor een drukke doordeweekse avond.

One pot ravioli

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Druk het vlees uit het velletje en verkruimel het in een grote pan. Bak het vlees op middelhoog vuur met wat peper en zout

  2. Voeg de fijn gesneden knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree en de kruiden toe. 

  3. Laat 3 minuten koken, voeg dan de ravioli, bouillon en room toe. 

  4. Laat dan 5 minuten koken of tot de ravioli gaar is en de saus naar wens is ingekookt. Door de ravioli in de saus te koken wordt deze dikker.

  5. Voeg de spinazie erdoor en dit laat slinken. Serveer met parmezaanse kaas.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *