Naar recept print
0 Maak favoriet

Orzo carbonara

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Kook de orzo gaar. Meng ondertussen de eidooiers met de parmezaanse kaas. 


    Bak de champignons en breng flink op smaak met peper en zout.
     
    Giet de orzo af en zet de koekenpan met champignons op laag vuur. Schep de orzo door het champignons mengsel en schenk dan het dooier mengsel bij het geheel. Meng even goed door en breng op smaak met peper en zout. 
     
    Serveer de orzo met plakjes buffel mozzarella verse basilicum. 
     
    Giet de orzo af en zet de koekenpan met champignons op laag vuur. Schep de orzo door het champignons mengsel en schenk dan het dooier mengsel bij het geheel. Meng even goed door en breng op smaak met peper en zout. 
     
    Serveer de orzo met plakjes buffelmozzarella en maak het af verse blaadjes basilicum. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *