Orzo met pompoen en salie
Ingrediënten
Instructions
-
Snijd de knoflook en uien fijn.
-
Verhit een hapjespan en fruit de knoflook en uien aan, voeg daaraan toe een paar salieblaadjes en bak alles gedurende 2 minuten.
-
Voeg vervolgens de orzo toe en bak deze circa 3 minuten.
-
Giet de groentebouillon in de pan, voeg over vervolgens de pompoen toe.
-
Kook op middelhoog vuur, roer regelmatig en voeg indien nodig bouillon toe, totdat de pompoen zacht en orzo gaar is.
-
Snijd de champignons in plakjes. en bak ze gedurende 5 minuten in een aparte pan. Hak de pecannoten en voeg ze toe aan de pan en bak even kort mee.
-
Rasp de Grana Padano en voeg deze toe aan de orzo en meng alles goed door.
-
Serveer de orzo met daarbovenop de champignons en pecannoten en maak het af met een paar verse salieblaadjes.
Enjoy!