Een soep met lekker veel verschillende soorten paddenstoelen, goed op smaak gebracht met kruiden als tijm, oregano en peterselie.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Paddenstoelen soep

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 6

Ingrediënten

Instructions

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn, vervolgens snij de champignons in grove stukken. 

  2. Neem een soeppan en fruit hierin in een scheut olie de knoflook en ui. Voeg dan de champions aan toe en bak totdat ze mooi gekleurd zijn. 

  3. Voeg de kruiden toe en verkruimel de bouillonblokjes.

  4. Voeg de maizena erbij en roer het goed door. 

  5. Schep vervolgens de crème fraîche erdoor en bak 5 minuten. 

  6. Giet dan het water erbij en breng de soep geheel aan de kook. 

  7. Neem de pan van het vuur en ga met de staafmixer kort door de  soep heen. Garneer af met takje peterselie. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *