Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet

Pappardelle in paprikasaus

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Snij de knoflook en ui.

  2. Fruit de ui en knoflook aan in een braadpan met een beetje olijfolie. Voeg de wijn toe en laat eventjes inkoken. 

  3. Snij de paprika in kleine stukjes en voeg toe. Voeg als laatste de tomatenblokjes toe en laat het geheel even inkoken.

  4. Pureer de saus met een staafmixer en mix het tot een gladde saus. 

  5. Voeg dan de room toe en laat het weer een beetje inkoken. 

  6. Kook de pasta beetgaar volgens bereidingswijze en giet af. 

  7. Voeg de saus toe en breng nog even op smaak met peper en zout. Maak het af met basilicum. Naar wens kun je parmazaanse kaas over de pasta strooien. 

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *