Pasta cherrytomaat en basilicum
Ingrediënten
Instructions
-
Breng een pan met water en wat zout aan de kook.
-
Zet de grillfunctie van de oven aan.
-
Snij de knoflook fijn en fruit aan in een koekenpan.
-
Voeg de cherrytomaten en zongedroogd tomaat aan toe, zodat deze zacht worden.
-
Kook de macaroni intussen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Meng de ricotta met de crème fraîche in een kom en breng op smaak met zout en peper.
-
Breng het mengsel met tomaten eventueel op smaak met zout en peper.
-
Giet de macaroni af en meng dit samen met de blaadjes basilicum door het tomaten mengsel.
-
Schep de helft van de macaroni in een skillet en verdeel er de helft van het ricotta mengsel overheen. Tot slot rest van de macaroni en nog een laag ricotta mengsel op.
-
Maak het af met parmezaan en plaats de skillet voor circa 5 in de oven tot de bovenzijde gegratineerd is. Serveer met een vers blaadje basilicum.