Naar recept print
0 Maak favoriet

Conchiglini rigati met spinazie en ricotta

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Zet de oven aan op 180 graden.

    Snipper de sjaloot en de knoflook fijn. Snij de paprika en courgette in blokjes. Maak vervolgens de saus klaar; voeg de tomaten, paprika en courgette in een braadpan en laat vervolgens 10 minuten pruttelen. Breng vervolgens flink op smaak met peper en zout.

    Kook de grote schelpen volgens bereidingswijze. Fruit de sjalotjes aan en voeg knoflook aan toe. Voeg dan de spinazie aan toe en laat slinken. Vervolgens de zongedroogde tomaten, ricotta en pijnboompitjes. 
     
    Verdeel de saus over de bodem van een schaal. Schep het mengsel in de schelpen en leg in de saus. Strooi de parmazaanse kaas en pijnboompitjes over heen. 

    Plaats in de oven voor 15 minuten en maak het af met wat verse blaadjes basilicum.  

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *