Pasta is een van de meest populaire gerechten ter wereld en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het is een veelzijdig gerecht dat snel te bereiden is en waarmee je eindeloos kunt variƫren. In dit recept voegen we spinazie en worst toe aan de pasta voor extra smaak en voeding.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Pasta spinazie en worst

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediƫnten

Instructions

  1. Voeg een scheutje olie toe aan de koekenpan en verwarm deze op een matig vuur. Snij de runderworst in kleine stukjes en voeg ze toe aan de pan. Bak ze goudbruin aan alle kanten. Voeg vervolgens het teentje knoflook, paprikapoeder en komijnpoeder toe. Bak dit alles samen nog 1 minuut.

  2. Voeg de room en grove mosterd toe aan de pan en roer alles goed door elkaar. Voeg vervolgens de spinazie toe en roer nogmaals. Laat de saus enkele minuten inkoken tot deze dikker wordt. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

  3. Breng in een andere pan water aan de kook en voeg de pasta toe. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan met de saus. Roer alles goed door elkaar, zodat de pasta volledig is bedekt met de saus.

  4. Rasp de Parmezaanse kaas en strooi deze over de pasta. Voeg tenslotte de broccoli kiemen toe voor extra kleur en smaak.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *