Verwarm de oven voor op 130 graden heteluchtoven en vet een bakplaat licht in. Trek met een potlood een bord van 25 cm over op bakpapier en draai het om op de ingevette bakplaat.
Voeg voor de meringue de eiwitten toe aan een kom en klop tot zich zachte pieken beginnen te vormen. Voeg dan langzaam de suiker toe, zodat de kristallen smelten. Zodra je alle suiker hebt gebruikt en je stijve pieken hebt, voeg je de azijn, maïzena en vanille toe en klop nog een laatste keer goed door.
Lepel de meringue in de cirkel op het bakpapier, zo netjes of grof als je wilt.
Bak 1 uur in de oven. Zet de oven uit en laat de meringue erin tot de oven helemaal koud is.
Doe de room in een kom met de poedersuiker en de maïzena en klop tot je zachte pieken hebt. Voeg dan de elderflower limonade toe en de helft van de gehakte kersen en pistachenoten toe en spatel voorzichtig door.
Schep het mengsel in de meringue en strooi rest van de pistache en kersen er overheen. Maak het af met verse munt.