Naar recept print
0 Maak favoriet

Penne rigate broccoli basilicum

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Zet twee pannen met water op het vuur met een snuf zout. 

  2. Kook in de ene pan de broccoliroosjes in 2-3 minuten beetgaar. Giet dit af en hou dit afgedekt warm. 

  3. In de ander kook je de pasta al dente.

  4. Giet de pasta af en hou een kopje kookvocht apart. 

  5. Maak ondertussen de mosterdsaus. 

  6. Meng de crème fraîche, azijn, honing en mosterd door elkaar. 

  7. Snij de verse basilicum fijn en voeg dit toe aan het mosterd mengsel. 

  8. Roer het mengsel door de pasta en verdun dit met een beetje  kookvocht. 

  9. Tot slot voeg de broccoli en geraspte pecorino toe aan de pasta en breng op smaak met peper en zout. Enjoy! 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *