Porties: 6 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Een crumble is een heerlijk dessert wat je zowel warm als koud kunt serveren. De combinatie met peer en pure chocolade is een echte aanrader!

Peren vanille chocolade crumble

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 6

Ingrediënten

Instructions

  1. Steek de BBQ aan, ga voor indirect hitte en een temperatuur van 180 graden.

  2. Schil de peren, haal het klokhuis eruit en vervolgens in blokjes snijden. Stoof de stukjes peer samen met de vanille extract en voeg voor extra smaak kaneel toe.

  3. Maak ondertussen de crumble door in een kom de zachte boter,  bloem en bruine basterdsuiker te kneden tot een kruimelig deeg.

  4. Verdeel de peer over de bodem van de skillet, strooi  chocolade druppels overheen en dek af met een laag kruimeldeeg. 

  5. Strooi wat extra chocolade druppels over het deeg.

  6. Zet de skillet op het rooster en bak circa 25 minuten totdat je een krokant goudbruin deeg hebt.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *