Plaattaart kipshoarma
Ingrediënten
Instructions
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Rol de bladerdeeg uit op een beklede bakplaat. Prik met een vork een paar keer in het deeg.
-
Smeer met een lepel de knoflooksaus over het deeg.
-
Snij de rode ui fijn en de puntpaprika in dunne plakken.
-
Verhit een koekenpan met olie en fruit de ui in een paar minuten tot ze zacht zin. Voeg de shoarma toe en bak de buitenkant gaar.
-
Voeg de puntpaprika toe aan het mengsel en bak kort mee.
-
Verdeel het mengsel over de bladerdeeg en schuif de bakplaat in de oven en bak in ongeveer 25 minuten gaar.
-
Ondertussen snij de ijsbergsla, komkommer en tomaten in blokjes.
-
Voeg de komkommer en tomaat in een aparte kom en zet even weg.
-
Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de ijsbergsla en schenk een beetje saus eroverheen. Serveer de komkommer-tomaat salade erbij. Enjoy!