Naar recept print
0 Maak favoriet

Plaattaart kipshoarma

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 

  2. Rol de bladerdeeg uit op een beklede bakplaat. Prik met een vork een paar keer in het deeg.

  3. Smeer met een lepel de knoflooksaus over het deeg.

  4. Snij de rode ui fijn en de puntpaprika in dunne plakken. 

  5. Verhit een koekenpan met olie en fruit de ui in een paar minuten tot ze zacht zin. Voeg de shoarma toe en bak de buitenkant gaar. 

  6. Voeg de puntpaprika toe aan het mengsel en bak kort mee.

     

  7. Verdeel het mengsel over de bladerdeeg en schuif de bakplaat in de oven en bak in ongeveer 25 minuten gaar.

  8. Ondertussen snij de ijsbergsla, komkommer en tomaten in blokjes. 

     

  9. Voeg de komkommer en tomaat in een aparte kom en zet even weg. 

  10. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de ijsbergsla en schenk een beetje saus eroverheen. Serveer de komkommer-tomaat salade erbij. Enjoy!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *