Platbrood biefstuk & chimichurri
Ingrediënten
Instructions
-
Snij de knoflook, ui, witte kool en koriander fijn.
-
Schep in een kom de koriander, ui, knoflook , olijfolie en azijn met wat zout en peper door elkaar.
-
Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie.
-
Smeer de biefstuk een beetje in met olie en strooi peper en zout over heen.
-
Bak aan elke kant 2 tot 3 minuten totdat het vlees van binnen mooi rosé is. Pak de biefstuk in aluminium.
-
Zet dezelfde pan op laag vuur en bak de cherrytomaten totdat ze zacht worden.
-
Warm het platbrood kort in een andere pan op.
-
Daarna snij de biefstuk in dunne repen en hou het warm.
-
Leg op het platbrood een laag witte kool, daarop de biefstuk en een schep chimichurri en de tomaatjes. Maak het af met eventueel nog wat verse peterselie.