Naar recept print
0 Maak favoriet

Platbrood biefstuk & chimichurri

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Snij de knoflook, ui, witte kool en koriander fijn. 

  2. Schep in een kom de koriander, ui, knoflook , olijfolie en azijn met wat zout en peper door elkaar. 

  3. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie. 

  4. Smeer de biefstuk een beetje in met olie en strooi peper en zout over heen. 

  5. Bak aan elke kant 2 tot 3 minuten totdat het vlees van binnen mooi rosé is. Pak de biefstuk in aluminium. 

  6. Zet dezelfde pan op laag vuur en bak de cherrytomaten totdat ze zacht worden. 

  7. Warm het platbrood kort in een andere pan op. 

  8. Daarna snij de biefstuk in dunne repen en hou het warm. 

  9. Leg op het platbrood een laag witte kool, daarop de biefstuk en een schep chimichurri en de tomaatjes. Maak het af met eventueel nog wat verse peterselie. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *