Een dame genaamd Miss Tootsie en eén van haar specialiteiten zijn haar beroemde pork steak's. De techniek die zij toepast is het "moppen" van haar vlees.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Tootsie’s Pork steak

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Maak je barbecue gereed voor indirect gebruik op 130 graden. 

  2. Snijd de hele procureur in dikke plakken van circa 4 cm en bestrijk met zonnebloemolie en peper en zout. 

  3. Leg de steaks op het rooster van de BBQ en sluit de deksel.
  4. Zet een sauspan op het vuur en smelt de boter. 

  5. Voeg de gesneden uien toe en fruit aan. Voeg dan het water en witte wijnazijn toe. 

  6. Voeg dan de andere ingrediënten van de mop sauce toe en breng rustig aan de kook. 

  7. Mop de pork steaks om de drie kwartier royaal in. 

  8. Blijf moppen en grillen op lage temperatuur tot de steaks mooi gegaard zijn, 85 graden kerntemperatuur.

  9. Tot slot haal de steaks van de BBQ en laat circa 20 minuten rusten onder aluminiumfolie. Serveer met wat witte ui afkomstig van de mop sauce. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *