Deze procureur is bereidt op een bedje van laurier blaadjes en franse mosterd. Dit gerecht geeft je een sappige en smaakvolle procureur met de heerlijke combinatie van mosterd en laurier. Serveer het met aardappelpuree, geroosterde groenten of een groene salade voor een complete maaltijd.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Procureur mosterd en laurier

Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Bestrooi de procureur royaal met zout en peper. Wrijf de dijonmosterd over het vlees.

  2. Leg de procureur op een bedje van laurierblaadjes in een  braadslee.

  3. Bereid de BBQ voor op 110 graden en doe er een rookblokje bij.

  4. Plaats de braadslee op het rooster en laat het vlees langzaam garen circa 3 a 4 uur tot een kerntemperatuur van circa 75 graden.

  5. Haal de procureur van de BBQ, verwijder de laurierblaadjes  en snijd het vlees in plakken. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *