Porties: 8 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Er gaat niets boven de warme geur van een versgebakken quiche, zeker niet als het huis gevuld wordt met de rijke aroma’s van geroosterde pompoen, hartige feta, knapperige pecannoten en een vleugje tijm. Deze quiche is een waar feestje voor je smaakpapillen en perfect voor elk moment van de dag.

Quiche pompoen, feta, pecannoten en tijm

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 8

Ingrediënten

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.

  1. Meng de blokjes pompoen met wat olijfolie, zout en peper. Daarna de tijm, salie en een snuf nootmuskaat.

  1. Meng de room met de eieren en pecorino. Breng op smaak met zout en zwarte peper.

  1. Rol het deeg uit en bekleed de met boter ingevette quiche vorm mee. Prik gaatjes in de bodem.

  1. Verdeel de pompoen over de bodem, daarna de feta, de pecannoten (gehakt) en schenk vervolgens het mengsel overheen zoals alles goed verdeeld is.

  1. Zet circa 40 minuten in de oven totdat de quiche mooi goudbruin is èn gaar is aan de onderzijde.

    Laat tot slot de quiche afkoelen. 

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *